Restaurant Loncin biedt u een topkeuken.
De marktgebonden natuurproducten ondergaan door de passie van de chef,
een metamorfose tot unieke gerechten die geserveerd worden in een herenhuis anno 1902.

Geachte Gast,

 

Wegens de drukte vóór en na de feestdagen heeft u ons nog niet gehoord (gelezen), maar volgens de etiquette zijn we nog op tijd om u allen een héél gelukkig 2025 te wensen!

Wat we bij deze dus ook doen.

Welgemeende goede wensen en vooral voor u en uw naasten een goede gezondheid zodat u samen kunt genieten van mooie momenten.

We hebben hiervoor een mooi menuutje samengesteld dat u kunt lezen in de bijlage.

Zou zeggen: zeker komen degusteren in 2025 ! 😊

Sint Valentijn komt eraan en we gaan nog eens een romantisch dinertje organiseren met havenrondvaart aan boord van de “Festina Lente”.

Inschepen om 19h.

Receptie met champagne en hapjes tot 20h en daarna vertrek havenrondvaart en start van het diner.

Dit alles opgeluisterd met Livemuziek door Danny WUYTS.

U ziet alle info in de bijlage.

Het jachtseizoen zit er bijna op (fazant nog tot eind januari, alsook ree nu open, maar haas en hertenkalf is gedaan), maar binnenkort begint terug het seizoen van de hopscheuten (zal rond 20 februari zijn), dus dan maken we zeker weer een speciaal menu met deze delicatesse.

Onze kaart en suggesties zijn reeds aangepast en kunt u zien op https://www.loncinrestaurant.b...

intro
verjaardags menu
maandmenu’s